Testimoniale

Client – Familia Croitoru, Bistrita Noua, jud. Olt

“Povestea casutei “Ana”

Am cumparat o “bucata” de pamant la tara in satul Bistrita Noua, jud. Olt. Intr-o zi, din niste ambalaje de carton, am construit o casuta. I-am spus sotului meu ca intr-o zi, pe acel teren, as dori sa realizam acea casuta din lemn. Am cautat pe internet si am ales dintre toate firmele, “Castellan” din Sura mare, Sibiu. Am pus casuta mea din carton intr-o sacosa si am ajuns la sediul firmei unde am perfectat constructia casei. Oameni amabili, seriosi, profesionisti au transformat “visul” in realitate. Astazi casuta este realizata, totul a decurs precis, punctual, de la incheierea acordului, stabilirea datei de montare, transport, deplasarea echipei, pana la realizarea casei. Vrem sa multumim “mesterilor” minunati (Marius, Anghel, Vasile si Copilu) care timp de o saptamana au dat dovada de profesionalism, onestitate si seriozitate! Multumim d-lui Sirius Burulean si d-nei proiectant Veres Genia, pentru implicarea in realizarea acestui proiect! Cu respect si recunostinta, Fam. Croitoru. Ps. Apelati cu incredere la serviciile firmei “Castellan” din Sura Mare si nu veti regreta! “

Client Adorian Robert

Suntem foarte entuziasmați de casa si de ceea ce a ieșit la final.Lemnul se comporta bine,nu am întîmpinat probleme,a fost data cu ulei de in,iar după aceea am folosit Köber 3 in 1 pe baza de apa,acum lucram la interioare momentan,o sa vatrimit si poza cum va arată la final,suntem foarte multumiți de cum a decurs colaborarea

noastră de la început pana la final, multumim

Client Irimie Virgil Ioan

Dl. Irimie, a achizitionat casuta de gradina „Gabriel Tocile”

Am fost placut impresionat de colaborarea cu firma dvs. si am recomandat-o si altor persoane care mi-au cerut detalii despre casuta pe care o detin.

Personalul care a realizat montajul a fost serios, competent si eficient.

Am protejat casuta cu Sadolin Tinova 2 straturi la exterior si Sadolin Samba la interior si am montat sticla pentru usa si fereastra. Suplimentar am montat la acoperis 2 profile de streasina de la Bilka (poate  recomandati varianta si altor clienti), am realizat o podea interioara din scandura, iar in perspectiva intentionez sa montez un sistem pluvial (jgheab si burlan), deoarece apa din precipitatii se scurge pe streasina si stropeste cu pamant partea inferioara a peretelui.
Sunt multumit de investitia facuta, casuta se comporta bine si satisface scopul vizat, pe langa aspectul estetic.
Au fost necesare reglaje periodice la usa si fereastra, dar problema a fost anticipata de angajatii dvs. care au montat-o si care mi-au explicat cum sa procedez.

Voi continua sa va recomand potentialelor persoane interesate. Va multumesc pentru mesaj si va doresc succes in activitate, iar in cazul unor eventuale probleme o sa va contactez.

Dl. Vladimir Pop din Cluj

Cel mai fericit si mai multumit client  din toate timpurile ? Dl. Vladimir Pop. Lucrarea a constat in construirea unei mansarde din lemn in Somesul Rece, Cluj. Îi multumim pentru aprecierea si cuvintele frumoase adresate la finalizarea lucrarii.

In scris ne-a transmis un mesaj prin intermediul Doamnei Ana Campean: „O echipa extraordinara de oameni care s-au deplasat la Cluj si ne-au montat tot etajul unei cabane de vis. Au respectat timpul de montaj, lemnul este de o calitate excelenta iar pretul ni s-a parut bun si real raportat la calitatea lemnului si a executiei.
Va multumim si salutari de la Cluj! „

Familia Chiriac

Familia Chiriac din Belgia au achizitionat casa „Chiriac Belgia”  http://casedinlemn.com/casa-chiriac-belgia-7-900-euro/  Iata ce au avut de spus la final:
„In cautarile noastre pe internet, dupa o casuta din lemn ieftina si frumoasa, am cazut din intamplare peste site ul firmei Castella. Modelele propune ne-au placut asa de mult, iar preturile abordabile ne-au facut sa ne hotaram sa ne implinim visul „casutei de lemn” cu firma Castella.
Tot planul de la A la Z a decurs corect:
contactul telefonic. alegerea modelului, adaptarile dorite, programarea santierului, trimiterea marfii si a echipei…
Cei 4 muncitori care si-au dat tot interesul sa iasa casuta frumoasa si solida, au dat dovada de seriozitate si corectitudine.
Am apreciat politetea lor si surajul lor, caci au lucrat si pe ploaie.
REcomandam aceasta firma „Castellan” celor care nu sunt inca hotarati cu cine sa si construiasca o casuta din lemn. produsele lorm calitate – pret merita investitia.
Multumim firmei Castellan.
24/02/2016
Fam. Chiriac din Belgia

Dl. Grigore Sebes

Dl. Grigore Sebes a achizitionat casa “GRIGO-SEB SEVERIN”  http://casedinlemn.com/casa-9-000-euro-grigo-seb-severin/ . Fiind foarte multumit de rezultat a tinut neaparat sa transmita celor interesati urmatoarele:„Va salut,
O casa de lemn, pe langa faptul ca se construieste extrem de rapid, ea reprezinta un mod relaxant si ecologic de a te odihni si locui in ea. Repet, casuta executata de firma CASTELLAN, a fost realizata de niste meseriasi foarte profesionisti, niste lucratori cu mult bun simt, si cu o raspundere accentuata. Deocamdata, nu m-am mutat in aceasta casuta, se lucreaza la finisajele ei(izolatie termica, placare fundatie, placare terasa de vara, montare parchet in toate camerele etc…)
Oricum primavara, vara si toamna se poate locui in ea fara probleme, ramane ca eu sa aleg modalitatea de incalzire termica pe timp de iarna, si totul va fi rezolvat. Sunt foarte multumit de casuta mea din lemn si de serviciile acestei frime. Recomand multor cititori aceasta casuta din lemn, pentru ca este accesibila la pret si usor de realizat!! Am o parere excelenta despre aceasta firma!!”

Gutica Mihaela a achizitionat casa “ Gigela bascov”

„In Decembrie 2015 am achizitionat o casa din lemn pentru mama noastra de la firma Castellan. Ca dovada ca suntem multumiti de serviciile acestei firme, in ianuarie 2016 am hotarat sa comandam si cea de-a 2-a casuta. Multumim pt casuta superba!!!! In doua cuvinte: seriozitate si profesionalism!!!!  O echipa de 5 stele! „

Maria Manu din Jupanesti, Jud. Gorj a achizionat casa “Maria Gorj”

MULTUMIM FIRMEI CASTELLAN PENTRU RESPONSABILITATEA, AMABILITATEA SI PROMTITUDINEA MANIFESTATA PENTRU CEI CARE AM HOTARIT SA CONSTRUIM O CASA DIN LEMN MULT MAI CALDUROASA, FUNCTIONALA SI NU IN ULTIMUL RAND- MULT MAI IEFTINA DECAT CELE TRADITIONALE – DIN ZID”