Testimonials

Client Daniela Batraneanu

Doamna Daniela Batraneanu a achizitionat casa „Daniela Ilfov” :

„Au venit miercuri seara iar duminica au plecat- rapid si profi.
Facturile pt kit casa si manopera achitate in avans online- modern si fara a umbla cu sume uriașe in buzunar atât ei la plecare cat si eu.
Rezultatul apreciat in mediul virtual si eu mandra posesoare de o casuta ce va deveni permanenta.

O firma de încredere! Am achitat totul in avans si puteau la fel de bine sa nu mai vina )) dar nu se pune in discuție asa ceva. Chitanțele sunt aduse de băieții la transport sau trimise prin mandat postal.

Recomand din inima aceasta firma! „

Mr. Vladimir Pop din Cluj

Cel mai fericit si mai multumit client  din toate timpurile ? Dl. Vladimir Pop. Lucrarea a constat in construirea unei mansarde din lemn in Somesul Rece, Cluj. Îi multumim pentru aprecierea si cuvintele frumoase adresate la finalizarea lucrarii.

In scris ne-a transmis un mesaj prin intermediul Doamnei Ana Campean: „O echipa extraordinara de oameni care s-au deplasat la Cluj si ne-au montat tot etajul unei cabane de vis. Au respectat timpul de montaj, lemnul este de o calitate excelenta iar pretul ni s-a parut bun si real raportat la calitatea lemnului si a executiei.
Va multumim si salutari de la Cluj! „

Family Chiriac

Familia Chiriac din Belgia au achizitionat casa „Chiriac Belgia”  http://casedinlemn.com/casa-chiriac-belgia-7-900-euro/  Iata ce au avut de spus la final:
„In cautarile noastre pe internet, dupa o casuta din lemn ieftina si frumoasa, am cazut din intamplare peste site ul firmei Castella. Modelele propune ne-au placut asa de mult, iar preturile abordabile ne-au facut sa ne hotaram sa ne implinim visul „casutei de lemn” cu firma Castella.
Tot planul de la A la Z a decurs corect:
contactul telefonic. alegerea modelului, adaptarile dorite, programarea santierului, trimiterea marfii si a echipei…
Cei 4 muncitori care si-au dat tot interesul sa iasa casuta frumoasa si solida, au dat dovada de seriozitate si corectitudine.
Am apreciat politetea lor si surajul lor, caci au lucrat si pe ploaie.
REcomandam aceasta firma „Castellan” celor care nu sunt inca hotarati cu cine sa si construiasca o casuta din lemn. produsele lorm calitate – pret merita investitia.
Multumim firmei Castellan.
24/02/2016
Fam. Chiriac din Belgia

Mr. Grigore Sebes

Dl. Grigore Sebes a achizitionat casa “GRIGO-SEB SEVERIN”  http://casedinlemn.com/casa-9-000-euro-grigo-seb-severin/ . Fiind foarte multumit de rezultat a tinut neaparat sa transmita celor interesati urmatoarele:„Va salut,
O casa de lemn, pe langa faptul ca se construieste extrem de rapid, ea reprezinta un mod relaxant si ecologic de a te odihni si locui in ea. Repet, casuta executata de firma CASTELLAN, a fost realizata de niste meseriasi foarte profesionisti, niste lucratori cu mult bun simt, si cu o raspundere accentuata. Deocamdata, nu m-am mutat in aceasta casuta, se lucreaza la finisajele ei(izolatie termica, placare fundatie, placare terasa de vara, montare parchet in toate camerele etc…)
Oricum primavara, vara si toamna se poate locui in ea fara probleme, ramane ca eu sa aleg modalitatea de incalzire termica pe timp de iarna, si totul va fi rezolvat. Sunt foarte multumit de casuta mea din lemn si de serviciile acestei frime. Recomand multor cititori aceasta casuta din lemn, pentru ca este accesibila la pret si usor de realizat!! Am o parere excelenta despre aceasta firma!!”

Family Ciorogaru

„Acum 3 ani am apelat la firma Castellan pentru a ne construi o casa din lemn. Pentru noi, aceasta casuta inseamna caminul la care am visat si nu doar atat, mai ales ca la momentul cand am decis sa achizitionam un astfel de tip de locuinta, fiind o familie proaspat inființata – bugetul nostru nu ne permitea o casa din materiale clasice. Casuta din lemn este eco, ne scuteste de redecorat si este calduroasa. Casa se comporta foarte bine, nu au aparut nici un fel de probleme, suntem foarte multumiti de alegerea facuta. 
Noi multumim firmei Castellan si le uram la cat mai multe proiecte terminate cu succes pe viitor.”

Gutica Mihaela a achizitionat casa “ Gigela bascov”

„In Decembrie 2015 am achizitionat o casa din lemn pentru mama noastra de la firma Castellan. Ca dovada ca suntem multumiti de serviciile acestei firme, in ianuarie 2016 am hotarat sa comandam si cea de-a 2-a casuta. Multumim pt casuta superba!!!! In doua cuvinte: seriozitate si profesionalism!!!!  O echipa de 5 stele! „

Maria Manu din Jupanesti, Jud. Gorj a achizionat casa “Maria Gorj”

MULTUMIM FIRMEI CASTELLAN PENTRU RESPONSABILITATEA, AMABILITATEA SI PROMTITUDINEA MANIFESTATA PENTRU CEI CARE AM HOTARIT SA CONSTRUIM O CASA DIN LEMN MULT MAI CALDUROASA, FUNCTIONALA SI NU IN ULTIMUL RAND- MULT MAI IEFTINA DECAT CELE TRADITIONALE – DIN ZID”