Dl. Grigore Sebes

Dl. Grigore Sebes a achizitionat casa “GRIGO-SEB SEVERIN”  http://casedinlemn.com/casa-9-000-euro-grigo-seb-severin/ . Fiind foarte multumit de rezultat a tinut neaparat sa transmita celor interesati urmatoarele:

„Va salut,
O casa de lemn, pe langa faptul ca se construieste extrem de rapid, ea reprezinta un mod relaxant si ecologic de a te odihni si locui in ea. Repet, casuta executata de firma CASTELLAN, a fost realizata de niste meseriasi foarte profesionisti, niste lucratori cu mult bun simt, si cu o raspundere accentuata. Deocamdata, nu m-am mutat in aceasta casuta, se lucreaza la finisajele ei(izolatie termica, placare fundatie, placare terasa de vara, montare parchet in toate camerele etc…)

Oricum primavara, vara si toamna se poate locui in ea fara probleme, ramane ca eu sa aleg modalitatea de incalzire termica pe timp de iarna, si totul va fi rezolvat. Sunt foarte multumit de casuta mea din lemn si de serviciile acestei frime. Recomand multor cititori aceasta casuta din lemn, pentru ca este accesibila la pret si usor de realizat!! Am o parere excelenta despre aceasta firma!!”